Blog2023-06-30T14:10:07+02:00

Blog

Explore our professional content.

Protechtor Business: A Bitrise sztori – üzlet, vezetés és vállalati kultúra

14:55|

A Protechtor Business eseménye során Birmacher Barnabással beszélgettünk a Bitrise történetéről, sikereiről, kihívásairól, vezetésről, vállalati kultúráról és a jövőről. A beszélgetést visszanézheted felvételről, vagy alább elolvashatod a transcript-et is!

CI/CD folyamatok a digitális transzformációban

12:14|

A gyors és hatékony szoftveres fejlődéshez elengedhetetlen egy olyan működési és gyakorlati eszköztár, mint a CI/CD - azaz continuous integration (CI) és continuous delivery (CD). De hogyan alkalmazhatóak az egyes folyamatok a digitális transzformációban, és mitől tudjuk jól alkalmazni a folyamatokat? Cikkünkben ezt vizsgáljuk meg alaposabban.

Hogyan vigyázunk a mentális egészségünkre?

13:01|

Ha egészségről van szó, általában mindenkinek a fizikai erőnlét jut eszébe, azonban ahhoz, hogy teljesítő-, fejlődő- és alkalmazkodóképesek legyünk, a szellemi és lelki működésünkre is fontos figyelmet fordítanunk. Összeszedtük, miért is fontos munkáltatóként és munkavállalóként is törekednünk arra, hogy jól érezzük magunkat, és hoztunk pár ötletet, gyakorlatot is arra, hogy hogyan őrizhető meg a lelki egészség, és mi hogyan vigyázunk mentálhigiénénkre a Stylersnél.

Összeolvad a fizikai és a virtuális valóság a következő évtizedben

09:50|

Az elmúlt években a VR és az AR egyre nagyobb térnyerésének lehettünk tanúi, azonban a mindennapi életben csak a világjárvány hozta el a változást: a bezártság miatt egyre népszerűek lettek a valóságot imitáló élmények, legyen szó akár vásárlásról, utazásról, vagy csupán egy megbeszélésen való részvételről.

Felhőalapú megoldások a digitális transzformációban

16:17|

Az elmúlt években kiemelkedően nőtt az érdeklődés a felhőalapú megoldások iránt. Habár a növekedés elsőre csak egy hirtelen kiugrásnak tűnhet, valójában egy olyan 5 éves változás megy most végbe a gazdasági és technológiai világban, amely nagyobb, mint amit az elmúlt 20 évben összesen láttunk.

Szintet lép az AI: erre megy a vállalati IT 2022-ben

16:01|

2021-ben másfél billió dollárt költöttek a cégek digitális transzformációra világszerte. Idén az előrejelzések szerint 1.800 milliárddal, 2025-ben pedig már várhatóan 2.800 milliárd dollárral számolhatunk. De mik pörgetik ezeket a felfoghatatlan méretűre nőtt IT-büdzséket?

Go to Top